Meistä | Sillikonttori

Taidolla ja sydämellä

Tinkimättömällä taidolla

Suomen Sillikonttori Oy on Uudessakaupungissa toimiva yritys, jonka sydämenä toimii suomalaisen sillinjalostuksen tinkimätön mestari Matti Ruuska. Vuodesta 1977 alalla vaikuttanut Matti on nyt rakentanut Sillikonttorista perheen, joka jakaa hänen missionsa: haluamme palauttaa kunniaan perinteinen suomalainen sillinjalostuksen tuomalla markkinoille parhaalla osaamisella parhaista raaka-aineista valmistettuja sillituotteita.

Laatuajattelumme kattaa koko tuotantoketjun. Kaikki sillimme pyydetään vastuullisesti Pohjois-Atlantilta norjalaisten ammattilaisten toimesta. Pääsemme itse valvomaan koko pyynti- ja suolausketjua ja poimimaan saaliista parhaat päältä. Niistä on Uudenkaupungin kalasatamassa sitten hyvä jatkaa.

Mausteissa ja reseptiikassamme löytyy jotain jokaiseen makuun, sillä perinteiden vastapainoksi kokeilemme rohkeasti uutta. Pidetään silli osana suomalaista herkuttelukulttuuria!

Sillikonttorin arvot

Suomen Sillikonttori on ainoa Suomessa silliä jalostava yritys. Missiomme on nostaa suomalainen sillinjalostus takaisin sille kuuluvaan arvoon käsityöperinteitä kunnioittaen.

Sillikonttorin perusarvoja ovat:

MSC

Kaikki Sillikonttorin käyttämä silli on MSC-sertifioitua ja tuotteille on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu-tunnus.

Avainlippu