Sillit kalastetaan vastuullisesti Koillis-Atlantilta, jonka jälkeen ne perataan ja suolataan tuoreina paikan päällä. Sillejä kypsytetään tynnyreissä vähintään kolmen kuukauden ajan lämpötiloja seuraten. Sillikonttorin tyhjiöpakattuun kokosillin kelpuutetaan vain kookkaimmat, yli 250 g sillit. Pakkauksessa on yksi kokonainen silli. Tuotteelle annetaan säilyvyyttä 6 kk (180 päivää) pakkauspäivästä. Sillikonttorin tyhjiöpakatulle sillille on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu ja vastuullisen kalastuksen MSC-merkki.
Tarjolla on kaksi erilaista tuotetta: Islannin sillifile, niin kutsuttu naturell sillifile ja maustesillifileestä valmistettu matjessillifile. Molempien tuotteiden raaka-aine kalastetaan vastuullisesti Koillis-Atlantilta. Islannin silli suolataan ja kypsytetään kokonaisena tynnyreissä ja fileoidaan vasta ennen pakkaamista vakuumiin. Matjessilli fileoidaan tuoreena ja kypsytetään fileinä tynnyreissä, jossa ne samalla maustuvat. Pakkausvaiheessa jokainen sillifile valitaan käsin ja tuotteisiin kelpuutetaan vain parhaat ja kookkaimmat fileet. Jokaisessa pakkauksessa on kaksi filettä ja pakkauksen paino on yli 180 g. Tuotteille annetaan säilyvyysaikaa 6 kk (180 päivää) pakkauspäivästä. Molemmille tuotteille on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu ja vastuullisen kalastuksen MSC-merkki.