Suomen Sillikonttorin Artesaanisillit valmistetaan vastuullisesti kalastetusta Koillis-Atlantilta pyydetystä sillistä. Artesaani-silleihin valitaan käsin parhaat sillipalat ja tuotteet pakataan lasipurkkeihin käsityönä tuotannossamme. Artesaani-sillien valmistuksessa käytämme päivän tuoretta viipaloitua läheltä hankittua kotimaista sipulia. Myös yrtit ja marjat hankitaan kotimaisilta yhteistyökumppaneilta.
Gin-katajasillissä käytetään Helsinki Distilling Companyn giniä. Artesaani-sillisäilykkeet eivät sisällä mitään keinotekoisia lisäaineita ja ovat ainoa täysin lisäaineeton sillisäilykesarja Suomessa. Artesaani-silliperheessä on viisi makuvaihtoehtoa: Pehmeä mustaherukka, perinteinen sipuli, pirteä tyrni, tanakka Gin-kataja sekä kirpeä puolukka karpalo.
Valmistamme myös kausituotteita, kuten Lasimestarinsilli.
Artesaani-sillisäilykkeille on myönnetty suomalaisen työn Avainlippumerkki kuvaamaan kotimaista valmistusta ja MSC merkki takuuksi raaka-aineen vastuullisesta kalastuksesta. Artesaani-silleille annetaan 12 kk (365 päivää) säilyvyysaika pakkauspäivästä