500 g broccolini-parsakaalia
400 g kirsikkatomaatteja
100 g vaaleaa hapanjurileipää
4 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
Lisäksi
100 g Sillikonttorin matjessilliä viipaloituna
4 keitettyä kananmunaa
Sinappivinegretti
2 rkl Dijon-sinappia
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
puolikas valkosipulinkynsi
1 tl sokeria
Kuumenna uuni 180-asteiseksi. Laita varsiparsakaalit, tomaatit ja kuutioitu leipä uunipellille. Mausta suolalla ja oliiviöljyllä.
Paahda vihanneksia ja leipäkuutioita uunissa 8 – 10 minuuttia, kunnes ne ovat kevyesti ruskistuneet.
Kokoa salaatti paahdetuista vihanneksista, sillistä sekä keitetyistä kananmunista. Viimeistele rapeilla leipäkrutongeilla.