Silli-parsakaali-salaatti & sinappivinegretti | Sillikonttori

Silli-parsakaali-salaatti & sinappivinegretti

Silli-parsakaali-salaatti & sinappivinegretti

Silli-parsakaali-salaatti & sinappivinegretti

500 g broccolini-parsakaalia

400 g kirsikkatomaatteja

100 g vaaleaa hapanjurileipää

4 rkl oliiviöljyä

ripaus suolaa

Lisäksi

100 g Sillikonttorin matjessilliä viipaloituna

4 keitettyä kananmunaa

Sinappivinegretti

2 rkl Dijon-sinappia

2 rkl oliiviöljyä

1 rkl valkoviinietikkaa

puolikas valkosipulinkynsi

1 tl sokeria

Kuumenna uuni 180-asteiseksi. Laita varsiparsakaalit, tomaatit ja kuutioitu leipä uunipellille. Mausta suolalla ja oliiviöljyllä.

Paahda vihanneksia ja leipäkuutioita uunissa 8 – 10 minuuttia, kunnes ne ovat kevyesti ruskistuneet.

Kokoa salaatti paahdetuista vihanneksista, sillistä sekä keitetyistä kananmunista. Viimeistele rapeilla leipäkrutongeilla.


Kokeile vaikkapa näitä tuotteita

Artesaani sillisäilykkeet

Artesaani sillisäilykkeet

Artesaani silakkasäilykkeet

Artesaani silakkasäilykkeet

Tyhjiöpakatut kokosilli ja sillifileet

Tyhjiöpakatut kokosilli ja sillifileet

MSC

Kaikki Sillikonttorin käyttämä silli on MSC-sertifioitua ja tuotteille on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu-tunnus.

Avainlippu