8 herkkusientä
rypsiöljyä ruskistamiseen
4 valkoista tölkkiparsaa
4 rkl majoneesia
2 tl curryjauhetta
1 rkl Dijonin sinappia
suolaa ja mustapippuria
4 viipaletta ruisleipää
1 prk Sillikonttorin ARTESAANI Sipulisilliä
8 siivua rapeaksi paahdettua pekonia
suolaheinän versoja koristeluun
Leikkaa herkkusienet neljään osaan ja ruskista rypsiöljyssä. Anna jäähtyä.
Valuta parsat ja leikkaa ne haarukkapalan kokoisiksi pätkiksi.
Sekoita herkkusienet ja parsat majoneesin joukkoon. Mausta curryllä, sinapilla ja pippurilla. Mausta ja lisää tarvittaessa suolaa.
Annostele curryseos tasan neljään leipäsiivuun ja nosta sillipalat päälle. Käytä myös sillien mukana tulevat sipulit koristeluun. Nosta pekoniviipaleet leipien päälle ja viimeistele suolaheinän versoilla.