Curry-pekoni-silli-smørrebröd | Sillikonttori

Curry-pekoni-silli-smørrebröd

Curry-pekoni-silli-smørrebröd

Curry-pekoni-silli-smørrebröd

8 herkkusientä

rypsiöljyä ruskistamiseen

4 valkoista tölkkiparsaa

4 rkl majoneesia

2 tl curryjauhetta

1 rkl Dijonin sinappia

suolaa ja mustapippuria

4 viipaletta ruisleipää

1 prk Sillikonttorin ARTESAANI Sipulisilliä

8 siivua rapeaksi paahdettua pekonia

suolaheinän versoja koristeluun

Leikkaa herkkusienet neljään osaan ja ruskista rypsiöljyssä. Anna jäähtyä.

Valuta parsat ja leikkaa ne haarukkapalan kokoisiksi pätkiksi.

Sekoita herkkusienet ja parsat majoneesin joukkoon. Mausta curryllä, sinapilla ja pippurilla. Mausta ja lisää tarvittaessa suolaa.

Annostele curryseos tasan neljään leipäsiivuun ja nosta sillipalat päälle. Käytä myös sillien mukana tulevat sipulit koristeluun. Nosta pekoniviipaleet leipien päälle ja viimeistele suolaheinän versoilla.


Kokeile vaikkapa näitä tuotteita

Artesaani sillisäilykkeet

Artesaani sillisäilykkeet

Artesaani silakkasäilykkeet

Artesaani silakkasäilykkeet

Tyhjiöpakatut kokosilli ja sillifileet

Tyhjiöpakatut kokosilli ja sillifileet

MSC

Kaikki Sillikonttorin käyttämä silli on MSC-sertifioitua ja tuotteille on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu-tunnus.

Avainlippu