Glögisilli | Sillikonttori

Glögisilli

Glögisilli

Glögisilli

2 pkt Sillikonttorin Kevytsuolattua silliä tai sillifileitä

2 sipulia

MAUSTELIEMI

2 dl valmista glögijuomaa

0,5 dl puna- tai valkoviinietikkaa

1 dl sokeria

rosé- tai valko- ja maustepippuria

Fileoi sillit ja huuhtele kylmällä vedellä ja paloittele fileet. Kuori ja viipaloi sipuli. Valmista mausteliemi. Lado sillipalat ja sipulirenkaat kerroksittain lasipurkkiin. Kaada päälle kylmä liemi. Anna maustua jääkaapissa pari päivää.


Kokeile vaikkapa näitä tuotteita

Artesaani sillisäilykkeet

Artesaani sillisäilykkeet

Artesaani silakkasäilykkeet

Artesaani silakkasäilykkeet

Tyhjiöpakatut kokosilli ja sillifileet

Tyhjiöpakatut kokosilli ja sillifileet

MSC

Kaikki Sillikonttorin käyttämä silli on MSC-sertifioitua ja tuotteille on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu-tunnus.

Avainlippu