Korean silli | Sillikonttori

Korean silli

Korean silli

Korean silli

2 dl vettä

1 dl riisietikkaa

3 rkl sakea

2 rkl gochugaru-chililastuja tai chilijauhetta (testaa tulisuus ensin)

3 rkl sokeria

2 Sillikonttorin kevytsuolattua sillifileetä

2 valkosipulia pilkottuna

50 g retikkaa kuorittuna ja tikuiksi viialoituna

Liota sillifileitä reilussa kylmässä vedessä kolme tuntia. Vaihda vesi tunnin välein.

Mittaa kattilaan vesi, riisietikka, sake, chili ja sokeri. Kiehauta. Anna liemen jäähtyä.

Pilko sillifileet sopivan kokoisiksi annospaloiksi ja laita kannelliseen purkkiin valkosipulin ja retikan kanssa.

Kaada liemi päälle, sulje kansi ja anna maustua jääkaapissa ainakin kolme vuorokatta.


Kokeile vaikkapa näitä tuotteita

Artesaani sillisäilykkeet

Artesaani sillisäilykkeet

Artesaani silakkasäilykkeet

Artesaani silakkasäilykkeet

Tyhjiöpakatut kokosilli ja sillifileet

Tyhjiöpakatut kokosilli ja sillifileet

MSC

Kaikki Sillikonttorin käyttämä silli on MSC-sertifioitua ja tuotteille on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu-tunnus.

Avainlippu