Silliherkku ja saaristolaisleipää | Sillikonttori

Silliherkku ja saaristolaisleipää

Silliherkku ja saaristolaisleipää

Silliherkku ja saaristolaisleipää

2 Sillikonttorin matjessillifileetä kuutioituna

3,5 dl majoneesia

2 dl crème fraÎchea

1 iso punasipuli pieninä kuutioina

puolikas ruukku tilliä hienonnettuna

100 g savustettua kirjolohenmätiä

1 sitruunan mehu ja raastettu kuori

4 viipaletta saaristolaisleipää pieninä kuutioina

3 rkl voita paistamiseen

miniyrttejä

Sekoita sillikuutiot, majoneesi, crème fraÎche, sipuli, tilli ja mäti keskenään. Mausta sitruunamehulla ja raastetulla kuorella.

Kuumenna paistinpannu ja lisää voi, anna ruskistua. Pyöräytä leipäkuutiot kuumassa voissa ja nosta hetkeksi jäähtymään.

Kokoa ainekset kerroksittain laakeaan tarjoiluastiaan.


Kokeile vaikkapa näitä tuotteita

Artesaani sillisäilykkeet

Artesaani sillisäilykkeet

Artesaani silakkasäilykkeet

Artesaani silakkasäilykkeet

Tyhjiöpakatut kokosilli ja sillifileet

Tyhjiöpakatut kokosilli ja sillifileet

MSC

Kaikki Sillikonttorin käyttämä silli on MSC-sertifioitua ja tuotteille on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu-tunnus.

Avainlippu