Mathiaksen sillisalaatti | Sillikonttori

Mathiaksen sillisalaatti

Mathiaksen sillisalaatti

Mathiaksen sillisalaatti

4 Sillikonttorin matjessillifileetä

12 pientä uutta perunaa

2 keitettyä kananmunaa, vain keltuaiset

50 g kapriksia

150 g voita

1 l ruohosipulisilppua

mustapippuria myllystä

sormisuolaa

Viipaloi silli annospaloiksi. Keitä perunat kypsiksi. Valuta.

Hienonna keltuaiset. Pilko kaprikset.

Ruskista voi pannulla, kunnes se alkaa tuoksua kinuskilta ja hieman pähkinäiseltä. Siirrä pois liedeltä. Anna jäähtyä. Siivilöi voi tiheän siivilän läpi.

Laita perunat kuorineen lautaselle ja ripottele päälle ruohosipuli. Koristele keltuaisilla.

Asettele fileet ja kaprikset perunoiden päälle. Mausta mustapippurilla.

Tarjoa lämpimän ruskean voin ja sormisuolan kanssa.


Kokeile vaikkapa näitä tuotteita

Artesaani sillisäilykkeet

Artesaani sillisäilykkeet

Artesaani silakkasäilykkeet

Artesaani silakkasäilykkeet

Tyhjiöpakatut kokosilli ja sillifileet

Tyhjiöpakatut kokosilli ja sillifileet

MSC

Kaikki Sillikonttorin käyttämä silli on MSC-sertifioitua ja tuotteille on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu-tunnus.

Avainlippu