Pankosilli & punajuuri-kurkkurelissi | Sillikonttori

Pankosilli & punajuuri-kurkkurelissi

Pankosilli & punajuuri-kurkkurelissi

Pankosilli & punajuuri-kurkkurelissi

4 Sillikonttorin matjessillifileetä

1 dl vehnäjauhoja

2 kananmunaa

100 g pankojauhoja

5 dl kasvisöljyä paistamiseen

2 rkl persiljaa hienonnettuna

1 lime viipaloituna

Relissi:

2 keitettyä punajuurta kuutioituna

2 pientä salottia hienonnettuna

8 cocktail-kurkkua (cornichon)

1 rkl kapriksia

1 rkl punaviinietikkaa

2 rkl majoneesia

ripaus mustapippuria

Yhdistä kaikki relissin ainekset.

Pyyhi matjesfileet talouspaperilla. Kasta fileet ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunissa ja lopuksi pankojauhoissa.

Uppopaista 170-asteisessa öljyssä, kunnes fileet ovat pinnaltaan rapeita ja kullankeltaisia. Valuta.

Koristele hienonnetulla persiljalla ja limellä. Tarjoa relissin ja keitettyjen perunoiden kanssa.


Kokeile vaikkapa näitä tuotteita

Artesaani sillisäilykkeet

Artesaani sillisäilykkeet

Artesaani silakkasäilykkeet

Artesaani silakkasäilykkeet

Tyhjiöpakatut kokosilli ja sillifileet

Tyhjiöpakatut kokosilli ja sillifileet

MSC

Kaikki Sillikonttorin käyttämä silli on MSC-sertifioitua ja tuotteille on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu-tunnus.

Avainlippu