Kermainen sillipasta | Sillikonttori

Kermainen sillipasta

Kermainen sillipasta

Kermainen sillipasta

500 g gnocchi-mallista kuivapasta tai muuta kuivapastaa

2 valkosipulinkynttä murskattuna

150 g varsiparsakaalia

2 rkl oliiviöljyä

2 dl kuohukermaa

1 Sillikonttorin matjessillifilee pieniksi kuutioiksi leikattuna

50 g rucolaa

50 g parmesaania raastettuna

2 rkl kapriksia

2 rkl sitruunamehua

mustapippuria myllystä

Keitä pasta reilussa ja reilusti suolatussa vedessä napakan kypsäksi.

Pastan kiehuessa ruskista valkosipulit ja varsiparsakaalit oliiviöljyssä. Lisää kerma ja kiehauta.

Valuta pasta ja säästä 2 dl pastan keitinvettä viimeistelyyn. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon. Lisää kuutioitu silli, rucola, parmesaani, kaprikset ja sitruunamehu. Lisää pastan keitinvettä vähän kerrallaan jatkuvasti sekoittaen, kunnes pasta on sopivan kosteaa ja mehevää.

Mausta mustapippurilla ja tarjoa heti.


Kokeile vaikkapa näitä tuotteita

Artesaani sillisäilykkeet

Artesaani sillisäilykkeet

Artesaani silakkasäilykkeet

Artesaani silakkasäilykkeet

Tyhjiöpakatut kokosilli ja sillifileet

Tyhjiöpakatut kokosilli ja sillifileet

MSC

Kaikki Sillikonttorin käyttämä silli on MSC-sertifioitua ja tuotteille on myönnetty suomalaisen työn Avainlippu-tunnus.

Avainlippu