Suomen Sillikonttorin silakkasäilykkeet ovat kotimaisia tuotteita, joille on myönnetty sekä Hyvää Suomesta -merkki että Avainlippu. Silakat kalastetaan Selkämereltä. Ne fileoidaan ja marinoidaan tynnyriin Uudenkaupungin kalasatamassa. Marinadissa kypsyneet fileet pakataan käsin lasipurkkeihin. Sillikonttorin silakkatuotteissa käytetään päivän tuoretta kotimaista viipaloitua sipulia, samoin yrtit hankitaan tuoreena kotimaiselta toimittajalta. Sillikonttorin silakkatuoteperheestä löytyvät perinteiset silakkatuotteet kuten Suutarinlohi, tilli-sipulisilakka ja sinappisilakka. Lisäksi uusia makuja kuten katajanmarjasilakka ja tervasilakka. Artesaani-silakkasäilykkeille annetaan 10 kk (300 päivää) säilyvyysaika pakkauspäivästä. Kotimaisella silakalla on vastuullisen kalastuksen MSC merkki.